Post by hijilatode on Feb 17, 2022 1:43:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничени кључеви ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
одлична игра да прође време помало касни, али и даље цоол
куповине су срање. Добио сам премијум верзију мислећи да је другачија од оне друге коју није и не могу да пренесем свој постојећи лик у премиум игру, тако да немојте надоградити на премиум
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade qmc
Забава је добра, али ПвП и надоградња је... Гринд ас Хелл или ПЛАЋЕН ЗА ПОБЕДУ.
Не замарајте се овом игром. То је само хватање новца. Почиње лепо, али како игра напредује, надоградње постају смешно скупе и гледање додатака не доноси ништа. Избрисан. Здраво капетане, ми смо гомила похлепних програмера и желимо више новца. Можете бескорисно да вртите точкове и гледате додавање за додавањем, али на крају новац говори тако да отворите новчаник или патите.
আমি গেমস ডানলোড কোরছি হচছে না
Ок......
Платите да бисте платили више у микротрансакцијама. Забавна игра са ужасном платом за победу модела. деинсталиран.
Најновије надоградње сандука са благом и опремом су УЖАСНЕ. Произвођачи игара ограничавају ствари које вам омогућавају да се развијате, као што су кључне карте за брод. Одсуство информација потребних да се само научи како се игра је такође фрустрирајуће. Покушавам да одлучим да ли је време да деинсталирате ову игру.
Добро
Лепа игра
Забавно је играти, често жели мало новца.
Најбоља игра, али једна кључна грешка која није спас осим кратког видео огласа
Одустати. Јебено. Витх. Тхе. Потешкоће. Улогујем се и након надоградње својих бродова радим ГОРЕ јер насумично одлучују да повећају тежину непријатеља. Која је сврха надоградње ако негирате мој напредак променом тежине?! Поравнао сам бродове, напредовао у "ВИП" рангу и постао бољи што се тиче вештине, а игра је после тога некако тежа. Они се петљају са потешкоћама. Ако не реше ову потешкоћу, деинсталирам.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade fuvp
Заиста уживам у изазову игре. Наставите са радом на прављењу ових игара
Добар расипник времена. Али пуна микротрансакција. Није тако наметљив као други, али срдачно, дозволите ми да купим игру и освојим све играјући је, да ли је то тако тешко?
Нисам сасвим сигуран зашто сам платио премиум верзију, још увек има гомилу унакрсних продаја и огласа у
Пазите купац: Забавна, дуготрајна игра која изазива зависност АЛИ са неким фаталним недостацима у куповини у игри. Тужно и веома разочарано! Купио сам напредан брод који је озбиљно ометен веома малом штетом након надоградње!...платио сам превише за нешто кул, али бескорисно! Каква штета. Не усуђујем се да деинсталирам и поново инсталирам да не бих изгубио све куповине у игри. Чини се да „директна подршка“ не говори енглески тако да немам много наде да ћу решити овај проблем.
То је одлична игра, али најскупља игра на свету.. Плус превише хакера у овој игрици..тако сам разочаран када сте потрошили много новца за ништа..
То је заиста добра игра и воли различите авионе који се могу користити
Стара школска пуцачина кул свемирски бродови награђују, али свемирска летелица је мало скупља у стварном новцу
У реду је
Цоол игра.
Забавно за играње и без присилних реклама
Ова игра је мало претешка осим ако наравно не платите добру опрему и не брините да је цена надоградње ваше опреме смешно прескупа. Закључак: ово је само просечна плата за победу у игри засигурно Едит: неправедан мултиплаиер ех, иако скупите сав пад, непријатељ је ипак добио већи резултат
Забавно, али виши нивои захтевају $
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur aoc
лепа игра веома заинтересована, невероватна, моја брзина песме
веома лепа игра
Нема довољно КРВИ
Пвп изгледа намештено до балчака. Они шаљу ботове који ће увек победити без обзира на то колико добро радите да успорите свој напредак тако да купујете њихове ствари. Систем бодовања нема смисла. Исти тип и количина непријатеља убијених у исто време, али други играч магично добија више поена?? Престаните да скенирате људе.
добро, још увек у готовини..
У реду за игру плати за победу. Озбиљно. Сваки врхунски играч у овој игри је потрошио хиљаде долара на њу. Сада често добијам поруке о грешкама на мрежи, што ПвП чини скоро немогућим, или барем обесхрабрујућим јер вас спречава да често побеђујете.
Ова игра је лоша, посебно када се игра ПвП, програмирање се не поклапа добро са играчима на истом нивоу, што је неправедно...понекад док играте ПвП, има веома дугу паузу између таласа, док други играч добија велике поене , посебно на крају игре...фрустрирајуће је када играте веома добро и стекнете овакво искуство...админи могу боље!
Најбоља ванземаљска пуцачина до сада. Међутим, брод је у једном тренутку превише тешко надоградити. Такође превише хакера
Управо сам надоградио данас након 3 године бесплатне верзије. Одлична игра, једина игра на мом телефону. 26.8.19. Радујемо се још много година. Хвала Оне Софт. 😊😍😘 17.11.21. И даље се играмо сваки дан, још увек забавно, још много авантура, могло би да буде овде неко време...🥰🦸♀🦸♂
Најбоља игрица
Одлична игра пуно забаве. Али они се не поклапају са игром. Не можете победити против игре која има боље бродове од вас. То можда нема никаквог смисла. Друга ствар је да многи играчи овде јефтино или хакују игру и не раде ништа по том питању.
Настави да гаси
Напомена себи: Огласи. Нема будућих инсталација.
Зависник сам од ове игре, потпуно вреди 👍👍
Играо сам много. Уништили су игру. Сада се не ради толико о вештини, већ о новцу. Ако имате новца, можете купити успех.
Не можете да шаљете огласе као пусх обавештења у премијум игри. Ово не функционише тако. Људи обично морају да плате за ово.
Space Shooter: Galaxy Attack Аркаде wrc
Није лоше 😁
браво, премиум верзија је добра, али где је икона књиге лица заједнице
Добра игра за пали
Закључао ме је у рекламу за превару после прве утакмице. Олош торба
Врх